Ве мачи ПМС ?

Чувствувате силна вознемиреност, нервоза и променливо расположение пропратени со замор, подуеност и главоболки? Или страдате од топлотни бранови, проблеми со спиењето и депресија? Веројатно не сакате да признаете но сите овие тегоби и загубеното либидо целосно ја уништуваат интимноста во вашата врска?

Најдобро природно решение за одржување на хормонален баланс и елиминација на предменструалниот синдром. Концентрирани билни екстракти со синергистичко, адаптогено дејство за ефикасно природно смирување и регулација на хормоните.

Или страдате од топлотни бранови, проблеми со спиењето и депресија? Веројатно не сакате да признаете но сите овие тегоби и загубеното либидо целосно ја уништуваат интимноста во вашата врска? Предменструалниот синдром се јавува дури кај 75% од женската популација во репродуктивен период, а речиси секоја жена во периодот пред и во текот на менопаузата доживува сериозни проблеми со здравјето и психата како последици на хормоналните промени кои се случуваат во телото.

Редовната употреба на ПМС комплекс помага во:

  • Елиминирање на напнатоста, иритабилноста, стресот и нервозата;
  • Смирување на емоциите и депресивноста, а подобрување на либидото и интимноста во врската;
  • Намалување на подуеноста, појавата на отоци, нарушена дигестија и неконтролиран глад;
  • Балансирање на хормоните, одржување на редовноста на циклусот и подобрување на плодноста;
  • Намалување на топлотните бранови, потењето, срцебиењето и несоницата при влезот во менопауза.

PMS Complex

Смирени и спокојни - секој ден од месецот

Најдобро природно решение за одржување на хормонален баланс и елиминација на предменструалниот синдром. Концентрирани билни екстракти со синергистичко, адаптогено дејство за ефикасно природно смирување и регулација на хормоните.

Само една капсула на ден ќе ве ослободи од напнатоста, нервозата и депресијата, болките, отокот, срцебиењето или несоницата, предизвикани од менструалниот циклус или менопаузата, и ќе ви помогне да ги вратите интимноста и задоволството во вашата врска.

Листа на состојки

и нивните бенефити

Екстракт од Ашваганда

Силно адаптогено дејство со кое помагаат во подобра регулација и контрола на стресот.

Екстракт од Мака

Баланс на работата на надбубрежните жлезди.

Див јам

Целосно природен фитостероид кој исто така ја помага продукцијата на хормоните во надбубрежната жлезда.

Екстракт од Зелен Чај

Поддршка на овулацијата и плодноста.

Екстракт од Млечен Трн

Jа помага функцијата на црниот дроб во елиминација на вишокот хормони и ксеноестрогените

Индол-3-карбинол

Kлучно за елиминација на вишокот естроген од црниот дроб.

ПМС КОМПЛЕКС е лесен, безбеден и целосно природен продукт

Слушнете ги впечатоците и мислењето на клиенти кои го користеле ПМС комплекс.

Изјави од корисници

за ПМС Комплекс

Заборавете ги деновите на напнатост, нервози и солзи, заборавете на болните циклуси, подуениот стомак, главоболките и постојаниот замор.

НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ